Benvinguts a la web de l’Ajuntament de PACS

Concurs de fotografia a Instagram #raconsdepacs

Concurs de fotografia a Instagram #raconsdepacs

El Servei Municipal de Joventut de Pacs del Penedès organitza un concurs fotogràfic a la Xarxa Instagram.

Qui pot participar-hi ?

Pot participar-hi qualsevol persona amb compte d’Instagram, resident a Pacs del Penedès, i que no estigui implicada en l’organització del concurs.

Tema

Racons de Pacs del Penedès

Com?

1. Si no tens compte d’Instagram, el primer pas és crear-ne un. És molt fàcil. Entra a Google Store, des del mòbil i baixa’t l’app. És gratuïta ! Registrat amb un correu electrònic o amb el teu compte de Facebook.

2. Fotografia ! El tema està relaciona’t amb l’entorn de Pacs: paisatge, llocs, persones, ... Imagina, tria i penja la teva foto a Instagram, a través del teu compte propi, en aquesta xarxa. Aquest fet implica el reconeixement per part de l’autor/a de la fotografia, original i pròpia.

3. La fotografia ha d’anar degudament etiquetada amb el hashtag #raconsdePacs i fent menció a @concursfotoespaijove ( per formar part del curs serà imprescindible que hi figuri el hashtag i la menció, sense prejudici de d’altres etiquetes i mencions que s’hi vulguin afegir).

4. No hi ha límit en les fotografies publicades per cada participant. Les imatges no podran contenir cap material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu i/o difamatori. Aquestes imatges hauran obtingut prèviament les autoritzacions necessàries de les persones que hi figurin, amb més raó encara si es tracta de menors.

5. Les imatges que publiqueu, es poden compartir al nostre facebook: https://www.facebook.com/pacs.jove?fref=ts

6. La organització del concurs, tindrà el permís explícit per rebutjar les imatges que no acompleixin els criteris citats en les bases anteriors.

Quan ?

El període de participació al concurs serà durant tot el mes de juny. La organització iniciarà el concurs penjant una imatge amb el hashtag #raconsdePacs i la menció @concursfotoespaijove, el dia 1 de juny i tancarà el curs de la mateixa manera, el 30 de juny.

Drets d’imatge

Els drets d’imatge seran propietat de l’autor/a, compartides amb el règim de copropietat que ja marca la normativa de la xarxa Instagram. Tanmateix la organització del concurs podrà ferne usos no comercials, mencionant-ne l’autoria de la imatge; en exposicions, publicacions locals, etc.

Link
Mapa web