Benvinguts a la web de l’Ajuntament de PACS

Què fer

Escola de Ball de Saló Josep i Rosa Maria

Escola de Ball de Saló Josep i Rosa Maria

Rosa Maria Fransi
Urb. Pla dels Cavalls - Barri La Serra, 32
Telèfon: 93 891 57 47
viasfransi@hotmail.com
www.ebsjosepirosamaria.com

Classes per infants, joves i adults. Classes tots els dies de dimarts a dissabte. Dissabte nit. (ball per tothom i coreografies comercials de moda)

L'horari de l'escola és, de dimarts a dissabte, de les 18 hores fins a les 23 hores.

Exhibicions de ball.
Sopars - ball.
Sortides - stage.

1er., 2on., 3er. i 4art. nivell.
Nivell avançat: bronze, plata, or ...
fox-trot, tango, vals vienès, pasdoble, txa-txa-txa, rock and roll, vals anglès, samba, quickstep, rumba-bolero, slow-fox, jive, etc.

Balls tropicals
Salsa, mambo, swing, bolero, batxata, merengue, rumba guaratxa, cumbia...

Country line dance, èxits(coreografies comercials de moda), pràctica + tècnica de ball, tango argentí (monogràfic), classe de manteniment (amb passos de ball i sense parella), classes particulars, classes per a nuvis i ball de competició.

Escola de Ball de Saló Josep i Rosa Maria
Escola de Ball de Saló Josep i Rosa Maria

Maset dels Cavalls Escola d'Equitació

Pacs del Penedès gaudeix des de 1998 del centre eqüestre Maset dels Cavalls, una escola d’equitació i club esportiu que ofereix un gran ventall d’activitats lúdico esportives.

El club amb els seus serveis de pupil·latge, cura, munta i doma de cavalls i escola d’equitació gaudeix d’una línia dinàmica, oberta i participativa en esdeveniments esportius. A més, el club organitza un seguit d’activitats de lleure, a fi de promocionar i aproximar l’esport de l’equitació i la cultura eqüestre a nens/es i adults.

Activitats de lleure

Passejades amb poni

Maset dels Cavalls

Per els més petits que per edat encara no realitzen cursets mensuals, és una bona opció iniciar-se en el món de l’equitació mitjançant passejades pel camp amb els ponis. És per això que el clubhípic Maset dels Cavalls ofereix una opció alternativa als cursets amb les passejades amb poni durant 30 minuts. L’entorn del centre és ideal perquè tant els genets que s’inicien com els acompanyants, puguin gaudir d’un agradable passeig gaudint dels bells paisatges del camp i de la vinya.

El preu del passeig durant 30 minuts és de 10€.

Festes i aniversaris

Maset dels Cavalls

Quin millor regal per un nen que celebrar la seva festa d’aniversari o la seva comunió o qualsevol altre tipus de celebració juntament amb els seus amics i els ponis. Les instal·lacions del MASET DELS CAVALLS ofereix la possibilitat de gaudir d’una festa única a l’aire lliure i en un ampli espai gaudint dels jocs amb els ponis.

L’activitat consisteix en què els nens/es raspallin i preparin els ponis per la seva munta. D’aquesta manera entren en contacte de manera natural amb els animals. A continuació portant ells mateixos els ponis de la mà es dirigeixen cap a una pista rodona de treball per iniciar-se en la munta de ponis. Entre jocs, exercicis sobre del poni i rialles, els nens/es s’inicien en l’esport de l’equitació. Quan es cansen de les seves inquietuds respecte a la munta, els alumnes baixen dels ponis i els despreparen amb l’ajut de les monitores.

El berenar i beguda és a càrrec del sol·licitant i es realitza en el pati de les instal·lacions que disposa de taules i cadires.

El preu de la festa és de 12€ per nen/a que munta.

Contacte

CLUB HIPIC MASET DELS CAVALLS
Maset dels Conills s/n, 08796 PACS DEL PENEDES
Email: eva.masetdelscavalls@gmail.com
Facebook: Club Hipic Maset dels Cavalls
Teléfonos: 699.357.499 - 666.665.457


Mapa web