Benvinguts a la web de l’Ajuntament de PACS

Inauguració del consultori mèdic local de Pacs del Penedès

Inauguració del consultori mèdic local de Pacs del Penedès

El passat diumenge dia 14 de desembre, va tenir lloc la inauguració del nou Consultori Mèdic Local, i Sala Polivalent, Edifici Maria Teresa Carbonell.

Amb la presència del Conseller de Salut, Honorable Sr. Boi Ruiz i Garcia, acompanyat d’alts càrrecs de la Sanitat Pública de la Generalitat, el consistori de Pacs, Tècnics municipals, personal del consultori, alcaldes de la comarca de l’Alt Penedès i també amb una nombrosa presència dels veïns i veïnes , i representants de les entitats del municipi.

Després del descobriment de la placa commemorativa i dels parlaments oportuns es va fer un recorregut per les instal•lacions del centre. L’edifici és distribueix en una planta baixa, on s’ubiquen 3 consultes, 1 sala d’educació sanitària i espais polivalents com l’aula de música.

La posada en funcionament d’aquest centre, que serà properament, representa una gran millora pel que fa a l’espai físic on es fa l’atenció sanitària del municipi.

La nombrosa assistència a l’acte per part dels habitants del municipi, va fer palesa la bona acceptació que ha tingut aquesta millora per al poble de Pacs.

Link
Mapa web