Benvinguts a la web de l’Ajuntament de PACS

Gastronomia

Preciosa casa rural

Cal Tinons
Cultivem Fruita i Verdura

Ctra. de Sant Martí, 20 - Pacs del Penedès
Tel: +34 938 171 087 / +34 619 429 640
mariagrau1@gmail.com
Horaris: Divendres de 17.00 h a 20.00 h.

Informació de l'explotació

Cultivem respectant el medi ambient i aplicant mètodes de cultiu ecològic, tot i no tenir la certificació. Alimentem el gall amb cereals no transgènics i fem una criança llarga per aconseguir una millor qualitat en la carn. Pel que fa a la fruita, produïm préssec, pruna clàudia, cirera, albercoc i figa, tot en cultiu de secà, que n'afavoreix la dolçor. També fem tomacó de sucar, que pengem per potenciar-ne una llarga conservació. Per últim, tenim oliveres de la varietat arbequina, que collim en el seu punt òptim de maduració i així obtenim un oli afruitat. Formem part de l'Associació de Criadors de Gallina de Raça Penedesenca. Productes de producció pròpia:

• Gall del Penedès
• Verdura
• Fruita
• Tomàquets
• Oli
• Oli de Producció Integrada

Comercialització i altres punts de venda

Fem venda directa a l'explotació i amb cistelles a domicili durant tot l'any. També ens trobareu al mercat setmanal de Vilafranca del Penedès, cada dissabte. Us oferim la possibilitat de visitar la nostra explotació, prèvia consulta, sobretot durant els mesos d'estiu, moment en què l'horta és més productiva.

Seguir llegint »


Autoservei Apeadero
Elaboració propia d'embotits

Ctra. Sant Martí Marroca, s/n - Pacs del Penedès
Tel. 93 817 29 95
a.apeadero@gmail.com

Botiga de queviures - Elaboració propia d'embotits - Pa - Tabac

A la botiga de queviures l’Apeadero de Pacs hi trobareu una petita però bona selecció dels millors productes ecològics i de proximitat; àviram, ous, fruites i verdures, així com d’altres productes locals.

Seguir llegint »


Restaurant El Cim

Mirador de Sant Pau - Pacs del Penedès
Tel. 678 18 74 22
salacim@gmail.com
S'ha de reservar l'espai per telèfon o via mail

Oferim diferentes sales per actes privats, amb servei o no de restauració. ideal per a cel.lebracions, calçotades, trobades familiars, banquets de casament, comunions i batejos.

Situat al cim de la muntanya de Sant Pau a Pacs del Penedès, a només 3 km de Vilafranca, es troba aquest atractiu i singular mirador, al cor del Penedès. Una construcció d'obra vista de dues plantes, equipat d'una amplia sala a la planta baixa, discoteca mirador al pis superior amb diferents terrasses i jardins per còctels o aperitius i una gran pista de fútbol, per calçotades o cel.lebracions d'estiu.

De gastronomia catalana, productes de mercat i cuina tradicional elaborem a les mateixes cuines, excel.lents i variats menús a un preu molt equilibrat.

Productes autoctons del Penedès-Garraf com: carns de gran qualitat, el gall negre i l’aviram, la fusta d’embotits, la coca d’escalivada i arengada, varietat de verdures i hortalisses per amanides mediterràneas, com l’amanida xató o els calçots, peix fresc de la llotja de Vilanova, com el bacallà o els musclos amb romesco i dolços com la garlanda o les catànies .

Els vins que oferim són principalment de la D.O., des del xarel·lo de Can Sadurní, a syrah, monastrell i merlots ecològics, a grans vins de finca com el cabernet o pinot noir de bodegues Torres a licorosos del priorat.

S'ha de reservar l'espai per telèfon o via mail, en quatre dies d'antelació. Obert per qualsevol dia de l'any.

La capacitat de la sala, és de 100 persones. La capacitat per actes a l’exterior és de 300 persones.

Oberta a grups per qualsevol dia de l'any
+ informació: restaurantcim
Vols reservar la sala? truca'ns el mòvil 678 18 74 22
Vols rebre informació dels menús? escriu a salacim@gmail.com
Vols unir-te el nostre grup? www.facebook.com/amicsdelcim
On som? google maps
Envia’ns una postal a mirador de sant pau, pacs 08796
GPS. 41.35854905145507,1.681130826473236

Seguir llegint »


Cal Cassoles

Maset dels Conills, s/n
Tel. 647563661

Al costat de la hípica Maset dels Cavalls de Pacs, hi trovareu "Cal Cassoles", on podreu gaudir d'uns cargols a la llauna o bacalla a la brasa, a més d'altres especilitats. Menú de dilluns a dijous i uns horaris molt amplis de servei.


Mapa web