Benvinguts a la web de l’Ajuntament de PACS

Esports

Club Tennis Vilafranca

Club Tennis Vilafranca

A la part alta del nostre municipi, la zona coneguda com el Pla de Cavalls, podem trobar-hi el Club Tennis Vilafranca. Aquesta entitat fundada el 1974 sempre ha estat molt arrelada al poble de Pacs i són moltes les persones que gaudeixen de les seves instal·lacions en un entorn privilegiat.

A dia d’ avui disposem de 9 pistes de terra batuda, 2 pistes ràpides, 4 pistes de pàdel, piscina, gimnàs i una escola de tennis amb més de 100 nens. Organitzem també cada estiu un Casal per a nens i nenes que ha esdevingut tot un referent a la comarca.

A continuació adjuntem el link de la nostra web i us animem a fer-hi un cop d’ ull i visitar les nostres instal·lacions.

www.tennisvilafranca.cat

CLUB HIPIC MASET DELS CAVALLS

Maset dels Cavalls

"Som un Club Hípic sense ànim de lucre amb l`objectiu d`apropar les activitats a cavall a totes les persones, ja sigui des de l`equitació, la terapia amb cavalls, el coaching i l`educació dels infants en el temps de lleure.

Som emprenedors que creiem en els cavalls i en les persones. El nostre equip està format per tècnis eportius, monitors d`èquitaciò, monitors d`equinoterapia formats per la UAB, educadors social, fisioterapeutes, directors i monitors de lleure, i voluntaris...

Realitzem tota mena d`activitats amb cavalls i natura, equitaciò, passejades a cavall o en carro, teràpies, granja escola per a grups d`infants, casals, festes d`aniversari...

Som al cor del Penedés, envoltats de vinyes. "

Maset dels Cavalls

Contacte

CLUB HIPIC MASET DELS CAVALLS
Maset dels Conills s/n, 08796 PACS DEL PENEDES
Email: eva.masetdelscavalls@gmail.com
Facebook: Club Hipic Maset dels Cavalls
Teléfonos: 699.357.499 - 666.665.457


Mapa web