Benvinguts a la web de l’Ajuntament de PACS

Enoturisme

Bodegues Miguel Torres S.A

Bodegues Miguel Torres S.A

Finca el Maset s/n 08796 Pacs del Penedès.
Telèfon de reserves: 93 817 75 68 / 93 817 73 30
Fax: 93 817 75 67
Recepció: 93 817 74 87
visitatorres@torres.es
www.torres.es

Al 1992 es va decidir crear un Centre de Visites obrint les nostres portes al públic per donar a conèixer l’elaboració dels nostres vins. Gràcies a això hem aconseguit un dels nostres majors propòsits: col·laborar en la divulgació de la Cultura del Vi.

El nostre Centre de Visites, gràcies a la seva àmplia oferta d’oci-cultural i a la seva passió per transmetre la tradició vitivinícola, ha aconseguit xifres que ens han posicionat com un dels cellers més visitats d’Europa.

Com a reconeixement a la labor de l’empresa, Miguel A. Torres (president de MIGUEL TORRES, S.A.) va rebre l’any 2003 la Medalla d’Honor del Turisme, el màxim guardó atorgat per la Generalitat de Catalunya per l’esforç dedicat a la promoció turística de Catalunya a nivell internacional.

Activitats

Visita guiada a la bodega (vídeo presentació, tour amb tren a travès de les instal.lacions i vinyes, explicació procés del vi, i finalització amb una degustació d’ un vi , amb possibilitat de degustar més vins. A part, realitzem cursos de tast, maridatges, degustacions, aperitius....més informació a la nostre web.

La nostra botiga esta oberta al públic.

Tenim cada mes noves propostes per als nostres visitants: www.torres.es/experiencias

Seguir llegint »
Caves Joan Bundó

Caves Joan Bundó

Camí de la Font del Lleó, s/n
08796 Pacs del Penedès.
Telèfon: 93 890 21 57
Fax: 93 890 21 57
cavesbundo@hotmail.com

Elaboració i venda de cava

Empresa familiar fundada l'any 1998. Elaboració artesanal seguint el "Mètode Tradicional" sota la Denominació d'Origen CAVA.

La nostra producció és limitada tenint molta cura de les matèries primeres emprades en l'elaboració i amb un envelliment mínim de dos anys de les ampolles a les rimes de la nostra cava subterrània.

Visita a les caves i degustació del producte a les mateixes caves.

Obert també els dissabtes tot el dia i els diumenges al matí.

Seguir llegint »
Colet Vins

Colet Vins

Camí del Salinar s/n
08796 Pacs del Penedès
telèfon: +34 938 170 809
Fax +34 93 890 11 43
info@colet.cat
www.colet.cat

Fa més de dos segles que la família Colet té cura de les seves vinyes, situades en un dels paisatges més significatius del Penedès, als municipis de Sant Martí Sarroca i Pacs del Penedès, a uns 40 quilòmetres al suroest de Barcelona. El 1783 va començar una història que ha arribat fins els nostres dies.

La tradició centenària d'aquesta empresa familiar s'obre avui a les noves aportacions en un edifici on tecnologia i qualitat s'ajusten a les exigències actuals.

La situació geogràfica de les nostres vinyes orientades a nord-est fa que tinguem un interessant diferencial tèrmic entre el dia i la nit que ens permet

d´obtenir uns vins molt frescos i fragants. La practica totalitat de la collita de raïm anual es dedica a l´elaboració de vins escumosos de mètode tradicional sota la Denominació d´Origen Penedès. Des de l´anyada 2008 produïm a més un vi blanc molt especial i en quantitat molt reduïda amb la varietat Xarel·lo.

Seguir llegint »
Parés Baltà - Gratavinum - Domino Romano

Parés Baltà - Gratavinum - Dominio Romano

Masia Can Baltà s/n
08796 Pacs del Penedès
telèfon: +34 93 890 09 99
Fax +34 93 890 11 43
www.paresbalta.com

PARÉS BALTÀ és un celler 100% familiar de llarga tradició al Penedès, els orígens del qual daten de l’any 1790.

Als anys 70, la familia Cusiné vam agafar el relleu i actualment la direcció del celler és a mans de la 3ª generació.

A Parés Baltà elaborem vins i caves de qualitat. Els raïms provenen de les nostres 5 finques, un gran mosaic de sòls i microclimes, amb vinyes plantades entre els 170 i els 750 metres d’altitud, que donen personalitat als nostres vins.

Els nostres vins són el reflex de les nostres singularitats

A Parés Baltà cultivem les vinyes de forma ecològica des del 1790, i des del 2004 els vins estan certificats com ecològics. Fins i tot tenim les nostres ovelles per la fertilització de les vinyes, així com abelles que ens ajuden a pol·linitzar i transmetre l’essència de l’ecosistema mediterrani als nostres raïms

Som un celler amb una llarga tradició, però amb idees joves i fresques. La direcció és a mans de la tercera generació de la família, formada per en Joan i en Josep Cusiné Carol, amb el suport actiu del seu pare, Joan Cusiné Cusiné.

La Marta Casas i Maria Elena Jiménez, esposes d’en Josep i Joan, són les responsables de l’enologia. Dues joves enòlogues amb gran talent, la seva influència es reflexa en els vins, que tenen caràcter i concentració, però alhora mostren elegància i equilibri.

Els convidem a gaudir dels nostres vins amb la millor companyia i esperem que vinguin a visitar les vinyes i el celler.

Els nostres horaris de visita i botiga son:
Dilluns i dimarts de 9 a 13h i de 15 a 18h De dimecres a diumenge de 9 a 18h.

Per visites recomanem reserva prèvia, per a poder atendre-us millor.

Seguir llegint »

Mapa web