Benvinguts a la web de l’Ajuntament de PACS

Cultura i festes

Recull de Festes

Nadal (desembre)
Calvalcada de Reis (gener)
Calçotada Popular (març)
Festa Jove Primarius (juny)
Revetlla de Sant Joan (juny)
Festa Major Sant Genís (agost)
Diada 11 de setembre (setembre)
Festa de la Verema (octubre)

Comissió de Festes

La Comissió de festes de Pacs va néixer ja fa unes quantes dècades per iniciativa d’una colla de gent del poble que van decidir agrupar-se per encarregar-se d’organitzar i coordinar les diferents activitats festives que es celebren al nostre municipi.

Al llarg de tots aquests anys, han estat molts els diferents col·laboradors/es que han passat per la Comissió de Festes de Pacs, a tots ells volem agrair-los el seu esforç, treball i implicació per mantenir viva la cultura a Pacs.

Actualment el calendari festiu organitzat per la Comissió de Festes de Pacs, el formen; la Festa Major de Sant Genís de Pacs, la Diada Nacional de Catalunya, la Cavalcada de Reis, la Calçotada popular, la Revetlla de Sant Joan i la Festa de la verema.

Si vols col·laborar i/o formar part de la Comissió de Festes de Pacs, fes-nos-ho saber a: sogasrj@diba.catPacs del Penedès

Festa Jove Primarius

Pacs del Penedès, 30 de juny 2012

El 30 de juny va tenir lloc a Pacs del Penedès la Festa Jove PRIMARIUS 2012. Concurs de grups de música del Penedès, que pretén ser un certamen anual per a promocionar i donar a conèixer els grups del nostre territori.

Iniciativa organitzada per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Pacs amb la col.laboració de la Colla de Drac i Diables de Pacs del Penedès.

En aquesta primera edició en la què hi participaven 3 grups Penedesencs, el guanyador del primer premi, amb una dotació de 300 euros, va estar el grup HOMOFREAKY ROCK BAND, quedant en segon i tercer lloc els grups ENANO ELMO i THE LOST HARVEST, respectivament.

Pacs del Penedès

Va ser el mateix públic assistent, qui mitjançant les seves votacions va escollir el guanyador d’aquest primer certamen. Tant els 3 grups convidats, com el públic present a la Festa, van valorar especialment el fet que el PRIMARIUS fos un concurs dirigit a grups del Penedès.

Seguir llegint »


PaxCultural

PaxCultural
Pacs del Penedès, 21, 22 i 23 d’abril 2012

La primera edició del PaxCultural, que va tenir lloc a Pacs del Penedès, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, , pretén convertir-se en unes Jornades Culturals anuals, on petits i grans del municipi prenguin part i participin en les diferents activitats culturals i lúdiques, que des de l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Pacs s’organitzen per aquests dies; espectacles, xerrades, teatre, jocs, gimcanes, visites per conèixer la història i el patrimoni local...

PaxCultural

Penedès Cultura

Mapa web