Benvinguts a la web de l’Ajuntament de PACS

COMPARSA “LA DISBAUXA” DE PACS DEL PENEDÈS

Comparsa

Breu història:

La Disbauxa de Pacs és una comparsa integrada per 24 persones amb una mitjana d’edat entre els 3 anys i fins els 50, la majoria residents al municipi de Pacs i també vinculats per família i amistats.

La iniciativa de crear una comparsa a Pacs va sorgir a través de la regidoria de joventut del mateix ajuntament i engrescada per la pròpia regidora de l’àrea, la Montse Mascaró, implicada des de el primer moment, per tant, estem parlant d’una comparsa Jove, amb data de creació del passat setembre de 2015 .

Objectius de l’entitat:

Implicar el màxim nombre de persones sense límit d’edat del nostre municipi, i a la vegada oferir una activitat d’esbarjo en la qual molts veïns i veïnes del nostre municipi s’hi poden integrar encara que no ballin tot col•laborant en diferents tasques com: confecció de la disfressa, maquillatge, suport tècnic, coreografies, i etc., en definitiva fer poble.

Any de funcionalment:

Carnaval de 2016

Responsable:

Montse Mascaró Gras

Contacte:

650 81 51 41 Montse

Període d’assajos:

Durant els mesos previs abans de Carnaval, diumenges tarda de les 20:00-21:00 a la Pista Coberta “Alcalde Josep Soler”.

Activitats:

Inscriure’s per participar en la majoria de rues que s’organitzen en els diferents municipis de l’Alt i Baix Penedès i Garraf durant el període de Carnaval.

Més informació i apuntar-se:

Montse: 650 81 51 41
Oficines de l’Ajuntament
De dilluns a divendres de 9:30-13:30
Telèfon: 93 8171485 ext. 1 sussi
@: pacs@diba.cat


Mapa web