Benvinguts a la web de l’Ajuntament de PACS
Montse Mascaró Gras
Alcaldessa de Pacs del Penedès

Alcaldia

Benvinguts a la pàgina web de Pacs del Penedès,

Internet s’ha convertit en una eina poderosa i eficaç que permet visitar un poble des de la distància, gestionar un servei des de qualsevol punt o bé rebre informació des de qualsevol lloc. Aprofitant doncs aquesta facilitat, neix la nova pàgina web de Pacs del Penedès com a eina de servei per als veïns i veïnes del nostre municipi i com a mitjà d’apropament per a tots aquells qui ens visitin.

Pacs del Penedès és un poble situat estratègicament al bell mig de l’Alt Penedès, envoltat de vinyes i paisatges naturals, des d’on poder realitzar excursions, visites d’interès cultural, natural i enoturístic, als diferents cellers i caves del municipi.

La seva situació privilegiada, així com, la seva proximitat amb la capital de comarca, Vilafranca del Penedès, ofereix als seus habitants i visitants una rica i amplia oferta cultural, gastronòmica, comercial i turística.

Espero que aquesta nova pàgina web sigui un instrument útil i eficaç per a tots, i un avenç pel desenvolupament del nostre municipi.

Benvinguts a Pacs del Penedès!


Mapa web